Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

Cégünk Referenciái.

Az alábbi oldalon megtekinthetőek cégünk referencia munkái.

Cégünk Ügyfelei

Az alábbi rövid bemutatkozásokat a vállalkozások maguk készítették.

Bumet Hungary

2016-ban a BUMET lehetővé tette a Ruco Systems újraindítását Valkenswaardban. Így született meg a jelenlegi szervezet három székhelyen és több mint 200 alkalmazottal. Cégünk a fémmegmunkálás, összeszerelés és logisztika területén felmerülő majdnem minden igénynek eleget tud tenni. Folyamatos beruházás jellemzi a vállalat lemezfeldolgozási technológiáját és gépparkját és fontosnak tartja a dolgozók szakmai továbbképzését.

Partner megtekintése

Karsol Kft.

A Karsol kft. 14 évvel ezelőtt rakta le annak a vállalkozásnak az alapjait, amely az azóta eltelt időszakban Közép-Európa legnagyobb koporsó és kellékgyár cégévé nőtte ki magát.
Egy olyan prosperáló, 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás, mely termékeivel 16 Európai országban van jelen. A professzionális technológiának illetve a LEAN gyártási filozófiának köszönhetően hatással bírunk Európa kegyeleti trendjére, színvonalára.

Partner megtekintése

Pápateszéri Téglaipari Kft.

A magyar tulajdonban lévő Pápateszéri Téglagyár a Bakony hegység lábánál, Pápa városától 20 km-re található. Családi vállalkozásként, két testvér alapította 1936-ban. Pápateszéren a téglagyártás több mint 80 éves múltra tekint vissza.
A folyamatos fejlesztések révén a korábbi Hoffmann kemencét felváltotta a teljesen korszerű alagút kemence. Ehhez párosul egy, a mai kor kihívásainak megfelelő, számítógépes rendszer által vezérelt automata gyártósor.

Partner megtekintése

Szeged365.hu

A szegedi közéletre, sportra és programokra fókuszáló, politikai pártoktól független, újgenerációs Szegedi híportál, a Szeged365. Mint lokálpatrióta médiafelület, roppant fontosnak tartják, hogy a szegedieket érintő eseményekről, történésekről minél gyorsabban és hitelesebben számolhassanak be.

Partner megtekintése

SZTE TTIK-HÖK

A Hallgatói Önkormányzat intézményét a Felsőoktatási Törvény hozza létre és szabályozza. Minden magyarországi, állami, vagy államilag elismert nem állami felsőoktatási intézményben működik Hallgatói Önkormányzat (HÖK). A HÖK egy alulról építkező szervezet, melynek minden kari hallgató a tagja, és mindenki rendelkezik a választó és a választhatóság jogával. Ebből kifolyólag egyetemünkön ma tizenkettő kari HÖK működik, melyek egymástól függetlenek ugyan, mégis uniot képeznek egymással, és ha kell közösen lépnek fel a hallgatói érdekekért. A koordinátor szerepét az operatív ügyekben az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat látja el (EHÖK).

Partner megtekintése

InfoNose Kft

Ismerős Önnek a dicső múltú aranyoldalak, szaknévsor, vagy szaklista? Esetleg a vállalkozása szerepel is valamelyik oldalon? Mikor változtatott adatot utoljára? Elképzelhető, hogy az elavult információk miatt partnereket, ügyfeleket veszít?
A www.INFONOSE.com ezen kíván változtatni.
Célunk, hogy szakmai weboldalaink segítségével a mai kor információszolgáltatási, informatikai és marketing kihívásainak leginkább megfelelő üzleti és kapcsolati lehetőségeket biztosítsunk a vállalkozások számára.

Partner megtekintése

Starlightmarketing

Isten hozott az extravagáns rendezvény-koncepciók és az offenzív fesztiválmarketing világában. Felejtsd el a 90-es évekből bent ragadt kliséket, a céltalanul elpufogtatott kampányokat, a közhelyes megoldásokat. Újgenerációs fesztiválszervező cég és kommunikációs ügynökség vagyunk, több mint 200 sikeres projekttel és több tucat látogatói rekorddal a hátunk mögött.

Partner megtekintése

CornerLab Medical

Ahhoz, hogy egészségi állapotunkról részletesebb képet kapjuk elengedhetetlen egy áttekintő, állapotfelmérő laborvizsgálat. Rendelőnkben vérvétellel és egyéb laboratóriumi mintavételezéssel állunk kedves pácienseink rendelkezésére. Mindezt- előzetes időpont egyeztetéssel- sorban állás , beutaló nélkül, nyugodt légkörben, kényelmes körülmények között tudja elvégeztetni nálunk. Amennyiben tart a vérvételtől , a futószalagszerű bánásmódtól számíthat megértő hozzáállásunkra, családias hangulatra ,valamint a közel 30 éves szakmai tapasztalatunkra.

Partner megtekintése

Maradjunk Kapcsolatban.

Amennyiben bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal!

Hívjon minket

Hívjon minket

+36 70 886 7374

5900 Orosháza

5900 Orosháza

Töhötöm utca 53.

Hétfő - Péntek

Hétfő - Péntek

08:00 – 16:00

Küldjön emailt

Küldjön emailt

[email protected]